Sierpleisters

Als officieel dealer van meerdere toonaangevende sierpleistermerken als Digo, Brander, Strikolith en Prinssen  kunnen wij u adviseren welke sierpleister het beste bij uw huis past.

Voor extra informatie kunt u een kijkje nemen op de websites van de fabrikanten:


Website-informatie van Brander

Website-informatie van Digo

Website-informatie van Prinssen

Website-informatie van Strikolith


Of het nu gaat om sierpleisters voor binnen of buiten, een grove of fijne structuur, wij hebben voor iedere wens een oplossing. Onze sierpleisters bieden wij aan in meer dan 1000 verschillende kleuren. Voor ieder huis hebben wij een kleur op maat.

Om er zeker van te zijn dat u de beste keuze maakt beschikken wij over meerdere voorbeelden en kleurenstalen die u mee naar huis kunt nemen. In onze showroom kunt u onder het genot van een kopje koffie in alle rust rondkijken en kleuren vergelijken.

Sierpleisters in verschillende structuren, vuil afstotende sierpleisters of bepaalde effecten in uw sierpleister, alles is mogelijk. Bezoek onze showroom voor meer informatie of neem contact met ons op.

Voorbeeld:

Brander Sierpleister

Productdemo-film Brander: Klassiek Stucco

Klassiek Stucco effect in slechts 2 gangen;
- Diverse effecten mogelijk;
- Soepele verwerking;
- Snelle droogtijd;
- Verkrijgbaar in 48 speciale kleuren.

Toepassingsgebied: binnen

Dunne laag (+/- 200g/ m2) aanbrengen met roestvast stalen spaan met afgeronde hoeken. Spaanslagen zichtbaar laten. Met dezelfde spaan 2e laag (+/- 100 g/ m2) opzetten en afschrapen: plek voor plek en overlappend.

BPG-Sieben Klant-AccountGeen inlogcode ?
Vraag deze, als zakelijke afnemer, aan door dit account-aanvraagformulier in te vullen.