Over Sieben BV

Bij BPG Sieben staat met Wout Sieben al de vierde generatie aan het roer. De wortels van het bedrijf reiken terug tot in 1918. De eerste jaren richtte het jonge Sieben bedrijf zich op de handel kalk. Na enkele jaren had het bedrijf eigen kalkputten en kalkmortelcentrales.


EVOLUTIE NAAR TOTAALLEVERANCIER
Met de opkomst eind jaren ’70 en begin ’80 van gips als belangrijk bouwmateriaal, evolueerde Sieben tot een leverancier van ruwbouw- en afbouwmaterialen met een breed assortiment voor de particulier én de bouwprofessional.


CENTRAAL IN LIMBURG
Doorheen de decennia verhuisde het bedrijf enkele keren van locatie. Daarbij bleven we wel steeds in de stadregio ‘Parkstad Limburg.’ Momenteel beschikken we over 2 moderne en vlot bereikbare vestigingen.
Onze hoofdvestiging is te vinden aan de Beersdalweg te Heerlen. In Kerkrade op de Wiebachstraat, nabij het Parkstad Limburg stadion, vindt u onze nieuwe 2e vestiging.


BPG SIEBEN
Sinds maart 2011 luidt de bedrijfsnaam BPG Sieben Bouw- & Afbouwmaterialen. BPG staat daarbij voor Bouwpartnergroep, verwijzend naar de overkoepelende aankoop- en verkoopsgroep waarvan we lid zijn. Met een zeer breed en diep assortiment aan kwaliteitsmaterialen zijn we eens te meer de totaalpartner van vakmensen en bedrijven in de ruime Limburgse bouwwereld.

HISTORIE
Onze historie gaat terug naar 1918. Dhr. Sieben begon met Sieben BV als handelaar in ruwe bouwmaterialen waaronder kalk. De normen en waarden die belangrijk zijn in de familie traditie van Sieben en waarmee wij al jaren zakendoen worden nog steeds in stand gehouden binnen Sieben BV. Onlangs is de 4e generatie Sieben tot de directie toegetreden.

eerste vrachtwagenvrachtwagen

In Klimmen kregen wij de beschikking over eigen kalkputten. Hier werd de ruwe kalk verwerkt en geblusd zodat hij gebruikt kon worden in de bouw.

kalkputtenkalkbranderij

Naast de locatie in Klimmen beschikten wij over een kantoor aan de Laanderstraat in Heerlen centrum.

gravenkantoor

Hierna zijn we verhuisd naar de Schelsberg waar het bedrijf verder groeide tot groothandel van bouwmaterialen.

nieuwelocatieloods


Vanuit de schelsberg zijn we gegroeid naar het pand waar we nu zitten, de Huisbergerstraat.

lokatie_huisbergerstraat

Sinds Maart 2011 gaan wij verder als BPG Sieben Bouw - & Afbouwmaterialen. Met een breder en dieper assortiment in professionele bouwmaterialen en gereedschappen richten wij ons nog meer op de vakman.

Pand_BPG_Sieben

 

BPG-Sieben Klant-AccountGeen inlogcode ?
Vraag deze, als zakelijke afnemer, aan door dit account-aanvraagformulier in te vullen.