Dakisolatie

Dakisolatie behoort in geen enkele woning te ontbreken. Ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak te isoleren.
Warmte stijgt en het dak van de woning is dus, indien geen goede isolatie, een grote verliespost van warmte in een huis. 

Er zijn verschillende mogelijkheden en materialen die allemaal hun voor- en nadelen hebben. Graag adviseren wij u hierover. 

 dakisolatie

 

Informatie over Kingspan

Informatie over Unidek

Informatie over Isobouw 

Informatie over Unilin

Lakken

Naast de bescherming van buitenaf die lak biedt zorgt het ook voor een mooie uitstraling van uw kozijnen, parket of daklijsten. Lak is de afwerking die het totaalplaatje vaak net af maakt.lakken

Lak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan ook volledig naar wens gemengd worden. Ook het juiste gereedschap voor te lakken behoort tot ons assortiment.

- Lak gemengd op kleur

- Lak in verschillende vormen

- Advies welke lak het beste bij uw project past

 

Mocht u meer informatie willen over het lakken van een bepaalde ondergrond of over de soorten lak in ons assortiment dan kunt u via het contactformulier meer info vragen of een bezoek aan ons brengen, wij adviseren u graag op het gebied van lak of andere soorten verf.

Leemverf

Leemverf is een 100% natuurlijke verf die gebruikt wordt voor plafonds en wanden. De leempoeder, die dient als basisingrediënt voor de verf, zorgt voor een zachte structuur wat de verf uniek maakt ten opzichte van andere soorten verf. Leemverf is damp open en vochtregulerend wat zorgt voor een aangenaam leefklimaat. Met dit natuurlijke product gaat u terug naar de basis door het gebruik van natuurlijke ingredienten.

De aardse kleuren die mogelijk zijn met leemverf uiten zich in Dover Wit, Delphi Wit, Romeins Oker, Nassau Oranje, Djenne Rood, Ayers Rock, Iquitos Groen en Gomera Grijs. Combinaties van deze kleur maken uw huis nog unieker.leemverf

Klik hier voor website-informatie van de Tierrafino-producten

Wilt u uw huis ook de natuurlijke kleuren laten uitademen? Neem dan contact op met ons op via het contactmenu of breng een bezoek aan onze showroom waar u voorbeelden kunt zien van deze natuurlijke verf en door een van onze medewerkers voorzien wordt van een uitgebreid advies!

Structuurverf

Structuurverf zorgt voor een unieke structuur op de muur. Daarnaast zijn oneffenheden in de muur makkelijk te verbloemen met structuurverf.

Deze verf is standaard te krijgen in de witte kleur maar uw eigen kleur is natuurlijk altijd mogelijk, deze kunnen wij zelf voor u mengen. Hij is aan te brengen met een roller of een blokkwast.

Voor meer informatie over structuurverf adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom. Hier kunt verschillende voorbeelden bekijken of monsters mee naar huis nemen. Daarnaast kunnen onze medewerkers u voorzien van een advies op maat.

structuurverf

Muurverf

Muurverf met een persoonlijk tintje!

Als het om verf gaat wordt het steeds persoonlijker. Uw wilt graag uw eigen smaak terugzien op de muur door de kleur te kiezen die bij u past. De kleur opties binnen muurverf zijn zo breed dat uw eigen stijl volledig gecreëerd kan worden met muurverf.muurverf

Muurverf voor binnen:
Wij beschikken over verschillende soorten muurverf voor binnenshuis. Onze kleurenwaaiers en mengmachine zorgen ervoor dat uw eigen kleur wordt gemaakt en uw huis precies naar wens gestyled wordt. U krijgt een uitgebreid kleuradvies en advies welke voorstrijk u moet gebruiken zodat de verf het best tot zijn recht komt op uw muur.

Muurverf voor buiten:
Ook voor het verven van buitenmuren kunt u bij ons terecht. U krijgt een kleur advies en een advies ( op basis v.d. ondergrond ) welke voorstrijk u eventueel moet gebruiken. Ook de juiste gereedschappen kunt u bij ons krijgen. Ook in muurverf voor buiten gebruik zijn er veel kleuren mogelijk.

Mocht u meer informatie willen over het gebruik van muurverven of ons assortiment muurverven kunt u contact met ons opnemen of even langskomen, wij helpen u graag!

BPG-Sieben Klant-AccountGeen inlogcode ?
Vraag deze, als zakelijke afnemer, aan door dit account-aanvraagformulier in te vullen.